Perekond Kippini mänguline kõnearendus materjal

Perekond Kippini kõnearengu materjalid

Lõbusad ning kaasahaaravad keeleõppe ja kõnearendusmaterjalid aastaringseks kasutamiseks!

Klientide tagasiside

“Nii suur oli minu rõõm, kui Kippinite kasti kätte sain. Ei osanud nii ruttu oodatagi. Kippinid muudavad minu elu palju põnevamaks ja tegevused lastega uudseks ja sisukaks.”

– Katrin

Laste suhtlusoskuse ning keeleõppe arendamine võib olla päris suur väljakutse, kuna spetsialiste on vähe ja aega napib kõigil. Kõnearendusmängu välja mõtlemine, piltide otsimine ja meisterdamine on ajamahukas ning uute ideede genereerimine veelgi enam. Siin tulebki appi perekond Kippini õppematerjal. Läbi mängu ja erinevate tegevuste saad asuda kohe lapsega suhtlusse, ükskõik mis tasemel on tema suhtlemine või keeleoskus.

Kippini materjali abil saad töötada lapsega individuaalselt või ka mitme lapsega korraga. Materjali on võimalik palju varieerida ning kasutada väga erineva kõnearengu tasemega lastega. Piiriks on vaid sinu fantaasia.

Perekond Kippini tegemised keerlevad ümber igapäevaste tegevuste ning kohtade. Läbi kõnet arendava mängu ja kaasahaaravate tegevuste õpivad lapsed uusi sõnu ja moodustavad lauseid ilma, et ise arugi saaksid, et tegemist on õppimisega. 

Mis on Kippinite karbis?

Perekond Kippini kõnearendus materjal sobib iga lapse suhtlus- ja keelearengu toetamiseks, aga on suunatud peamiselt lastele, kel on:

* Kõnearengu hilistus
* Kõne- ja keele arenguhäired
* Muudest diagnoosidest tingitud kõnearengu mahajäämus
* Vaja õppida uut keelt

Perekond Kippin suhtlemise abivahendid

Perekond Kippini materjal sobib kasutamiseks logopeedile, lasteaia õpetajale, keeleõpetajale, eripedagoogile, AAC spetsialistile ja lapsevanemale.

Perekond Kippin on jõudnud Eestisse!

Play Video about Perekond Kippin - alternatiivkommunikatsioon

Kõigi enne 10. detsembrit 2023 tellinute vahel loosisime ühe komplekti eest raha tagasi.
PALJU ÕNNE LÄHTE LASTEAED KIISUPERE:)

Play Video

Hinnad

Perekond Kippini komplekt 299 eur + KM
Sisaldab kohvrit trükitud materjalide ja mänguvahenditega (224€+KM) ja veebikursust ehk aastast ligipääsu elektroonilistele materjalidele (75€+KM). Elektroonilised materjalid sisaldavad metoodilist juhendit, mängujuhendeid ja kõiki kohvris olevaid trükitud materjale ning veel muid lisamaterjale prinditaval kujul.

Perekond Kippini lisakomplekt* 199 eur + KM
Kui oled tellinud põhikomplekti, kuid soovid, et trükikojas trükitud kvaliteetseid materjale ja valmis mänguvahendeid saab kasutada rohkem kui üks spetsialist või rühm, siis saad tellida lisakomplekti pisut soodsama hinnaga.

* Lisakomplekti saab tellida vaid juhul, kui oled varasemalt soetanud komplekti koos elektrooniliste materjalidega. Peakomplekti ja lisakomplekti vahe on see, et lisakomplekt ei sisalda veebikursust ehk ligipääsu elektroonilistele materjalidele.