Perekond Kippini komplekt + veebikoolitus

299.00 ei sis. KM

Sisaldab kohvrit trükitud materjalide ja mänguvahenditega (224€+KM) ja veebikursust ehk aastast ligipääsu elektroonilistele materjalidele (75€+KM). Elektroonilised materjalid sisaldavad metoodilist juhendit, mängujuhendeid ja kõiki kohvris olevaid trükitud materjale ning veel muid lisamaterjale prinditaval kujul.

Rohkem infot Kippinite kohta leiad: https://tammetriinu.ee/perekond-kippin/

Availability: 33 laos

Tootekood: KPN1 Kategooria:
Guaranteed Safe Checkout

Laste suhtlusoskuse ning keeleõppe arendamine võib olla päris suur väljakutse, kuna spetsialiste on vähe ja aega napib kõigil. Õppematerjalide välja mõtlemine, piltide otsimine ja meisterdamine on ajamahukas ning uute ideede genereerimine veelgi enam. Siin tulebki appi perekond Kippini õppematerjal. Läbi mängu ja erinevate tegevuste saad asuda kohe lapsega suhtlusse, ükskõik mis tasemel on tema suhtlemine või keeleoskus.

Kippini materjali abil saad töötada lapsega individuaalselt või ka mitme lapsega korraga. Materjali on võimalik palju varieerida ning kasutada väga erineva kõnearengu tasemega lastega. Piiriks on vaid sinu fantaasia.

Perekond Kippini tegemised keerlevad ümber igapäevaste tegevuste ning kohtade. Läbi mängu ja kaasahaaravatele tegevustele õpivad lapsed uusi sõnu ja moodustavad lauseid ilma, et ise arugi saaksid, et tegemist on õppimisega.

Perekond Kippini materjal sobib iga lapse suhtlus- ja keelearengu toetamiseks, aga on suunatud peamiselt lastele, kel on:

* Kõnearengu hilistus
* Kõne- ja keele arenguhäired
* Muudest diagnoosidest tingitud kõnearengu mahajäämus
* Vaja õppida uut keelt

Perekond Kippini materjal sobib kasutamiseks logopeedile, lasteaia õpetajale, keeleõpetajale, eripedagoogile, AAC spetsialistile ja lapsevanemale.

Rohkem infot leiad: https://tammetriinu.ee/perekond-kippin/

Kaal 2 kg
Mõõtmed 35 × 31 × 11 cm